UUTTA! KOTIPAKOPELI EXITE BOX

Koe Escape Room-pelin jännitys missä tahansa – uusi innovatiivinen kotipakopelimme on täällä!

Olemme pelanneet perinteisiä pakolautapelejä ja -nettipelejä, mutta koimme, että niistä kaikista puuttuu jotain oikeille pakohuonepeleille olennaista. Siksi lähdimme kehittämään kotona pelattavaa Escape Room-peliä, joka on aidosti interaktiivinen ja mahdollistaa immersiivisen pelikokemuksen, jossa todellisuus sekoittuu fiktioon – aivan kuin oikeassa, fyysisessä pakohuoneessa!

”Tämä pakopeli mahtuu laatikkoon, mutta on paljon enemmän!”

Exite Box-pelikonsepti yhdistää paketin mukana tulevat konkreettiset esineet ja apuvälineet ympäristön, internetin sekä eri medioiden ja viestintätapojen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tämä multiplatform-pakohuonepeli mahtuu laatikkoon, mutta on paljon enemmän.

Kutsu siis ystävät koolle, avatkaa boksi ja aloittakaa huikea koitos!


”Pelasimme Asteroid alert pelin kahden hengen voimin ja olimme todella positiivisesti yllättyneitä pelin laadusta! Peli ei maksanut juuri enempää kuin muut kotipakopelit, mutta oi monin verroin hauskempi. Olemme pelanneet muitakin, mutta tämä peli oli interaktiivisuudessaan verraton ja muistutti oikeaa pakopeliä. Aivan mahtavaa!”

EXITE Box: Asteroid Alert

Ehdittekö pysäyttää maata kohti syöksyvän asteroidin, ennen kuin on liian myöhäistä? Maapallon tulevaisuus on käsissänne!

  • 1-5 pelaajalle. Pelataan yksin tai yhdessä aikaa vastaan
  • Ikäsuositus 14+
  • Pelin kieli: Suomi
  • Yhteensä jopa 4 h pelattavaa! Peliaika n. 60min/osa.
Mitä tarvitsen pelatakseni?

Tarvitset EXITE Box -pakkauksen lisäksi vähintään älypuhelimen/-tabletin sekä hyvän internetyhteyden. Pelissä tarvitaan myös muita tavanomaisia, kotoa löytyviä tarvikkeita, kuten muistiinpanovälineitä, saksia jne. Myös tietokoneesta voi olla hyötyä, mutta se ei ole välttämätön.

Mitä pakkaus sisältää (SPOILER-VAROITUS!)

SPOILER ALERT! ÄLÄ LUE ENEMPÄÄ, JOS HALUAT PITÄÄ PAKKAUKSEN SISÄLLÖN YLLÄTYKSENÄ.

Pakkaus sisältää ohjeet, pelimateriaalit, puisen pulmaboksin, USB-tikun, UV-kynän, kaksi numerolukkoa, harpin, 3D-lasit (puna/sini), sekä muita pelissä tarvittavia pienesineitä.

Resetointiohjeet (SPOILER-VAROITUS!)

SPOILER ALERT! ÄLÄ ETENE ENEMPÄÄ, JOS HALUAT PITÄÄ PAKKAUKSEN SISÄLLÖN YLLÄTYKSENÄ.

Resetointiohjeet peliin löydät täältä: Resetointiohjeet ja ladattavat materialit

Interaktiivinen kotipakopeli

Monipuoliset ja hauskat tehtävät haastavat hoksottimenne ja saavat pelaajat uppoutumaan tarinaan todellisuuden ja fiktion sekoittuessa jännittävällä tavalla. Pelissä tehdyt valinnat vaikuttavat pelin loppuratkaisuun!

Aidosti immersiivinen

Pakkauksen mukana tulevien, fyysisten esineiden lisäksi hyödynnät myös tavanomaisia kotoa löytyviä apuvälineitä ja asioita kuten älypuhelinta ja nettiä, joiden avulla mm. kanssakäyt ja kysyt vihjeitä pelissä tapaamiesi hahmojen kanssa.

Tuntien edestä ratkottavaa

EXITE Box -kotipakopeli tarjoaa jopa neljä tuntia laadukasta pelattavaa vain murto-osalla oikean, 60 min kestävän pakohuoneen hinnasta. Peli voidaan pelata osissa niinä aikoina kun itse haluat.

Yksin tai yhdessä

Peliä voidaan pelata yksin tai tiiminä. Hauskin pelikokemus saavutetaan pienessä n. 2-5 pelaajan porukassa. Peli haastaa yhteistyötaitonne tavoitellessanne yhteistä päämäärää!

Uudelleen pelattava

Toisin kuin useat kotona pelattavat pakopelit, EXITE Box on mahdollista antaa/lainata eteenpäin uudelleen pelattavaksi. Kuluvat materiaalit voidaan tulostaa sivujemma kautta. Pelin aloituskoodeja tulee mukana 2 kpl, niitä voi tlata lisää kaupastamme.

T

BONUS

EXITE Boxin sisältöä voidaan käyttää starttipakkauksena oman pulmanratkaisupelin toteuttamiseen! Settiä voi täydentää verkkokaupastamme saatavilla lisätarvikkeilla! Lisävinkkejä täältä

m

RESETOINTIOHJEET

Pelin resetointiohjeet ja tulostettavat materiaalit löydät pelattuasi täältä

TILAA VERKKOKAUPASTAMME tai NOUDA PAIKAN PÄÄLTÄ