Team Building ja kokoukset

Pelipaketit yritysten virkistystilaisuuksiin

 

EXITE-elämyspeli on erinomainen työkalu yritykselle, joka hakee uusia ja hauskoja keinoja ryhmähengen kehittämiseen. Escape Room-peli auttaa vahvistamaan pelaajien välisiä siteitä ryhmän joutuessa tekemään yhteistyötä yhteisen päämäärän saavuttaakseen, eli läpäisemään pelin ajoissa. Pelissä jokaisen pelaajan panos on tärkeä, sillä läpäisyä varten tarvitaan erilaisia taitoja ja pelatessa hyödynnetään eri vahvuusalueita. Pelaaminen yhdessä on myös erittäin hauskaa ja auttaa ihmisiä tutustumaan toisiinsa uudella mielenkiintoisella tavalla, sillä pakohuoneessa pelaaminen tuo esiin kykyjä ja ominaisuuksia, jotka eivät muuten pääsisi niin helposti pinnalle.

7 eri peliä – jopa 50 hlön ryhmille

Varaamalla kaikki kahdeksan erilaista peliämme, mahtuu kaiken kaikkiaan jopa 50 pelaajaa pelaamaan tiloissamme samanaikaisesti. Pelimme sijaitsevat erittäin lähellä toisiaan kolmessa pisteessä saman korttelin sisällä, joka mahdollistaa isommanki ryhmän mutkattoman saapumisen ja pelien aloittamisen samanaikaisesti. Voitte yhdistää peleihin myös kokoustilan ja tarjoilun (10-12 hlön ryhmät). Pelimme toimivat sekä englannin että suomen kielellä.

Kokoustila ja -paketit

Tarjoamme pelien lisäksi 10-12 hlön ryhmille mahdollisuuden varata käyttöönsä tunnelmallisen ja viihtyisän kokoustilan sovituksi ajaksi kokousta, pelien läpikäyntiä tai muuta kokoontumistarvetta varten. Tilasta löytyy iso taulu-TV tietokoneeseen kytkettäväksi sekä valkotaulu. Kokouspakettiin voi sisällyttää kevyen aamiaisen tai suolaista/makeaa pikkupurtavaa. Ota yhteyttä niin järjestämme teille sopivan kokouspaketin sekä siihen sisältyvät pakopelit.

Mikäli yrityksenne tarvitsee kokoustilan isommalle ryhmälle, tarjoaa lähellämme oleva Scandic Marina Congress Center erittäin hyvän valikoiman isompia kokoustiloja eri tarpeisiin.

Yksityistilaisuudet

Voitte varata viihtyisän sekä tunnelmallisen kokoontumistilamme (max 12 hlö) käyttöönne sovituksi ajaksi esim. yhden tai useamman tunnin ajaksi. Tilaisuuteen voimme järjestää pikkupurtavaa (suolaista/makeaa). Voitte halutessanne myös tuoda tilaan omat tarjoilunne. Ota yhteyttä varataksesi tilan ja toiveet tarjoilusta.

Mikäli haluatte yhdistää illanviettoonne ravintolaillallisen, löytyy Katajanokalta läheltämme runsaasti erilaisia ravintoloita, esim. Shelter, Holiday, Ravintola Nokka, Mount Everest ym. Olethan yhteydessä suoraan ravintolaan.