Verkkokapan ”Pakopelipuoti” toimitus- ja maksuehdot

Päivitetty 29.12.2020

 

TILAAMINEN

Tilaukset tehdään ainoastaan verkkokaupan kautta. Ei minimitilausrajaa. Tilaus tulee maksaa valitsemallasi maksutavalla etukäteen jonka jälkeen käsittelemme tilauksesi. Voit maksaa kaikilla tavallisimmilla pankkimaksuilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Tapiola, Aktia/Pop/SP, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki. Tämän lisäksi maksutapana käy myös luottokortit. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 10-24 %.

 

TOIMITUS

Kokonaistoimitusaika on n. 5-7 pvää. Käsittelemme tilauksesi parin arkipäivän kuluessa. Toimitus tapahtuu Matkahuollon kautta lähellä-paketilla, saat tiedoksi lähetystunnuksen kun paketti lähtee matkaan ja erikseen kun se on noudettavissa lähimmästä noutopisteestänne.

Matkahuollon Lähellä-Paketti (7,90€)
Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa lähettämisestä.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

MAKSAMINEN

Sinulla on valittavanasi monta eri maksutapaa, joista voit valita omaan tilanteeseesi sopivan vaihtoehdon. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n kautta – johon sinut ohjataan automaattisesti maksuvaiheessa. Checkout Finland on luotettava suomalainen yritys, jonka kautta maksaminen tapahtuu helposti ja täysin turvallisesti. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Tässä on vielä lisätietoja eri maksutavoista:

1. Maksu pankkipainikkeilla

Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet (Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Tapiola, Aktia/Pop/SP, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki), joiden avulla voit maksaa tuotteet heti kokonaisuudessaan. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

2. Maksu luottokortilla

Voit maksaa myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Palvelun tarjoajalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiin. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

 

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

TILAUS- ja MAKSUVAHVISTUS

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi,
lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen,
jossa näkyvät tilaustietosi, mikäli et saa tilausvahvistusta,
otathan meihin yhteyttä sähköpostitse info@exite.fi

Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö.
Varmista, että yhteystiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.

Jos huomaat virheen, ota heti yhteys asiakaspalveluumme.
Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen tilausnumerosi saatavilla.
Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:
info@exite.fi

 

PALAUTUS JA MUUT EHDOT

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus,
kun tuotteet on vastaanotettu.

Palautus tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa
paketin vastaanottamisesta.

Kun palautat tilauksestasi tuotteen/tuotteita,
hyvitämme tuotteen/tuotteet, mutta emme toimituskuluja.


Käytä palautuksessa aina meidän valmista asiakaspalautustarraa,
joka tulee sinulle tilauksesi kuitin välissä, siten paketti tulee paremmin perille.

Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä,
alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäiset laput kiinni tuotteessa,
sekä alkuperäisessä muovipakkaukksessaan, jotta palautus hyvitetään.