PAKOHUONEET

Terminal X

TERMINAL X

Kauan odotettu loma on alkamassa – siemailette lähtömaljoja tietämättömänä kentällä piilevästä uhasta. Lomanne käynnistyy pahimmalla mahdollisella tavalla jo turvatarkastuksessa, tajutessanne liian myöhään että laukkunne on vaihtunut jonkun kanssa. Laukusta paljastuu kemiallinen pommi ja lentokenttä evakuoidaan, ette ehdi ulos ennen kuin kenttä eristetään, teillä on kuitenkin vielä mahdollisuus selvitä tilanteesta – kykenettekö purkamaan monimutkaisen pommin ennen kuin on liian myöhäistä?

TERMINAL X on trilogian osa II, johon kuuluvat myös pelit AIRPLANE (osa III) sekä DIAMONDS IN DANGER (osa I). HUOM. Pelijärjestyksellä ei ole väliä.

TITANIC

TITANIC

Olette onnistuneet keplottelemaan liput maailmanluokan valtameriristelijälle etsimään parempaa onnea kurjuudesta rapakon taa. Rikkaudet kiiluvat silmissänne kuitenkin turhan varhain – jäätte kiinni jo alkumatkasta rikkailta anastettuja helyjä taskuissanne. Lukkojen takana kurja onnenne vain pahenee kun Titanic törmää yön pimeydessä jäävuoreen. Näyttää jo siltä että kahleet sinetöivät kohtalonne meren pohjaan – vai onnistutteko käyttämään viekkaita taitojanne paetaksenne uppoavasta laivasta?

AIRPLANE

Kymmenen kilometrin korkeudessa ei halua minkään menevän vikaan — ainakaan näin pahasti! Rauhallinen lento muuttuu painajaiseksi, kun EXITE-Air:n kone kaapataan. Lentokoneen pelastaminen vaatii hermoja ja hoksottimia, uskallatko astua koneeseen? Valitse tämä escape room, jos kaipaat jännitystä.

AIRPLANE on trilogian osa III, johon kuuluvat myös pelit DIAMONDS IN DANGER (osa I) sekä TERMINAL X (osa II). HUOM. Pelijärjestyksellä ei ole väliä.

4 ELEMENTS

Luotatko terävään älyysi ja tarkkoihin aisteihisi? Joudut luonnon keskelle elementtien armoille 60 minuutin ajaksi. Selvitä tulen, veden, ilman ja maan arvoitukset ja nauti näyttävistä sekä mielenkiintoisista haasteista. Tämä omalaatuinen pakohuone haastaa luovuutesi ja sopii hyvin myös ensikertalaisille ja perheille.

THE CURSE

Metsäretkellä voi löytää kaikenlaista – vaikka hylätyn mökinröttelön. Tämä pirtti on kuitenkin kaikkea muuta kuin hylätty. Mökissä majaileva shamaani langettaa päällenne kirouksen, joka teidän tulee kumota tunnin kuluessa erilaisten loitsujen avulla, ennen kuin kirous sinetöityy ja muututte eläimiksi jääden ikuisiksi ajoiksi noidan vangiksi.

DIAMONDS IN DANGER

Helsingissä on käynnissä vuosisadan ryöstö – timanttinäyttelystä on anastettu maailman arvokkaimmat timantit ja kopla nappaa teidät pakomatkallaan panttivangiksi Gatsby-tyyliseen miljoona-asuntoon. Eriskummalliset vorot häipyvät eikä apua näytä kuuluvan – hätä hiipii huppuun kun teille valkenee rikollisten todellinen suunnitelma.. Löydättekö luksuskämpästä kelmien salaisen pakoreitin ja timantit ajoissa? Edessänne on saaliiseen liittyvä kiperä päätös, valintanne vaikuttaa tarinan päätökseen!

DIAMONDS IN DANGER on trilogian osa I, johon kuuluvat myös pelit TERMINAL X (osa II) sekä AIRPLANE (osa III). HUOM. Pelijärjestyksellä ei ole väliä.

THE DUNGEON

Taipaleenne keskiaikaisen kaupungin hämärällä kujalla katkeaa kun joukko salaperäisen kultin jäseniä vangitsee teidät. Joudutte teljetyksi synkkään vankityrmään tietämättä syytä. Selliin joutuneita odottaa karmea kohtalo ja aikanne on käymässä vähiin – vaihtoehtona ei näytä olevan kuin yrittää paeta keinolla millä hyvänsä tyrmästä, josta harva on selvinnyt elävänä.
Airplane

MINI ESCAPE ROOM - THE JOB

Uusi minipakopelimme THE JOB on lyhyempi (40 min) ja kooltaan suppeampi sekä huomattavasti edullisempi, mutta yhtä viihdyttävä kuin muutkin pelimme! Sopii erinomaisesti pienille 2-4 hlön ryhmille tai toisen pakohuonepelin kylkeen pelattavaksi (peli linkittyy tarinaltaan pelitrilogiamme ”DID/AIRPLANE/TERMINAL X” alkuun), pelien järjestyksellä ei ole väliä.

Tarkasti suunnitellun timanttikeikan on tarkoitus olla oikotienne onneen. Maailman arvokkain timantti on hyvässä säilössä huipputurvallisen säiliön sisällä, jonka lukituksen ohittaminen vaatii erinomaista näppäryyttä, muistia ja yhteistyökykyä. Onnistutteko saamaan timantin hyppysiinne 45 minuutin aikaikkunan sisällä vartijan häivyttyä paikalta – vai oletteko kenties haukanneet liian ison palan?