Tietoa meistä

Miksi EXITE? Meillä on aina hauskaa!
Helsingin pakohuoneiden 1. sija TripAdvisorissa!
”Parasta on nähdä kun asiakkaat on hyvällä tuulella ja lähtee tyytyväisenä pois, se tarttuu ja tulee itsellekin hyvä fiilis”
Janika

”Ihan parasta on huomata että ympärillä on ihan mahtavat työkaveri, jotka jeesaa toisiaan ja tuo oman persoonallisen panoksensa siihen, että asiakkailla olis hauskaa ja hommat rullaa vaikka mikä tulis!”
Maija

Vahvuutemme

Erinomainen ja ystävällinen asiakaspalvelu takaa tyytyväisyyden

Laadukkaat, monipuoliset ja hauskat pelit - jokaiselle tekemistä

Vahvat teemat - ei tarinaan kuulumattomia tehtäviä

Tietoa pelistä

Tietoa Escape Room-pelistä

Room escape-peli on mukaansatempaava, hauska ja erittäin jännittävä tosielämän pelikokemus, jossa tarkoituksena on pienen ryhmän kanssa selviytyä ulos 60 minuutin aikana lukitusta, täynnä lukuisia yhteistyötä, hoksottimia ja muita taitoja vaativia tehtäviä sisältävästä huoneesta. Pelit sopivat kaikille ja kokemus on yllättävän innostava. Toisin kuin esimerkiksi tietokonepeleissä, pelaat fyysisesti muiden ihmisten kanssa todellisessa tilassa ja näin ollen pelikokemus on entistä todentuntuisempi ja jännittävämpi!

Olemme suomalainen Helsingissä toimiva yritys ja suurimpana päämääränämme on luoda maailmaan lisää iloa ja viihdettä jännittävien peliemme avulla! Isoin vahvuutemme markkinoilla laadukkaiden, monipuolisten sekä hauskojen pelien lisäksi on erinomainen asiakaspalvelu. Jokaisella pelillämme on pääsääntöisesti oma pelinvalvoja, joka on erittäin tärkeää onnistuneen pelikokemuksen varmistamiseksi. Pelitarjonnastamme löytyy erityyppisiä huoneita eri makuun ja eri haastavuustasoilla.

Monipuoliset huoneemme on suunniteltu itse, joten ne ovat yksilöllisiä ja juuri erityisesti suomalaiseen makuun sopivia. Meille tärkeintä on asiakas ja pelikokemuksen viihdyttävyys – takaamme että meillä kokemanne huikea pelikokemus jää mieleesi!

Mitä odottaa?
Pakohuonepeli on äärimmäisen intensiivinen kokemus, jossa irtaantuu todellisuudesta välittömästi koko pelin ajaksi, koet tunteita laidasta laitaan ja aistisi virittäytyvät täysin uudelle tasolle haasteen edessä, yksi tunti pelissä tuntuu siltä kuin siihen olisi tiivistetty koko vuorokausi! Tehtävänäsi pelissä on etsiä ja ratkaista vihjeitä ja suorittaa erilaisia tehtäviä yhteistyössä muiden pelaajien kanssa päästäksesi ulos huoneesta 60 minuutin kuluessa. Tehtävien ratkaiseminen vaatii hieman loogista ja abstraktia ajattelua sekä kommunikointitaitoja. Et kuitenkaan tarvitse erikoistaitoja tai tietoa läpäistäksesi pelin. Pelissä pärjää normaaleilla joustavilla vaatteilla.
Ikäraja
Peliemme ikäraja ilman aikuisen seuraa on 15 vuotta. Aikuisen (väh. 18 vuotta) seurassa peliin voi osallistua nuorempiakin pelaajia. Yläikärjaa ei peleissä ole 🙂
Kenelle?

Kaveriporukoille – Mikä olisi hauskempaa kuin jakaa tämä uudenlainen ajanviete parhaiden kavereiden kesken.

Pariskunnille – Hyvä vaihtoehto elokuviin menemiselle.

Polttareihin – Oiva idea polttareiden ohjelmanumeroksi, jossa kaikki saavat pitää hauskaa

Synttäreille – Täydellinen lahjaidea, osta lahjakortti tai tule viettämään synttäreitä porukalla!

Perheille – Myös lapset voivat osallistua aikuisten seurassa, muuten ikäraja on 15 vuotta.

Yrityksille – Erinomainen tapa yhdistää team building ja virkistys. Hauskassa pelikokemuksessa kehittyy ryhmähenki ja pelaajat oppivat toisistaan uutta tavoitellessaan yhteistä päämäärää. Ota yhteyttä.

Kenelle tahansa – joka haluaa pitää hauskaa ja tuoda jännitystä elämään!

Onko pelaaminen vaarallista?

Ei sen vaarallisempaa kuin normaalit arkiaskareet kotona. Saatat joutua käyttämään joitakin tavanomaisia jokakodin sähkölaitteita, pelissä ei ole kuitenkaan mitään merkittävää vaaraa liittyen tehtäviin. Sinun ei tarvitse käyttää fyysistä voimaa, ainoastaan käsiä ja aivojasi. Seuraamme sinua jatkuvasti valvontakameran ja mikrofonin avulla ja voit aina poistua huoneesta painamalla hätäuloskäyntinappulaa.

Osa peleistä sisältää kirkkaita ja vilkkuvia valoja. Mikäli sinulla on epilepsia tai migreeni, niin ota yhteyttä meihin ennen varausta, niin voimme muokata peliä sinulle sopivaksi.

Voinko pelata yksin?
Tietysti jos haluat. Kehotamme kuitenkin tulemaan ryhmässä, sillä pelaaminen ei ole yhtä hauskaa ja tehtävistä voi olla vaikeaa suoriutua yksinään. Jos kuitenkin luulet pystyväsi siihen yksin, emme estä sinua! Suosittelemme ryhmäkooksi 4 pelaajaa.
Minulla on ahtaanpaikan kammo!
Vaikka sinulla olisi ahtaanpaikan kammo, sinun pitäisi pystyä pelaamaan pelejämme ongelmitta (poislukien THE DUNGEON, joka sisältää melko ahtaita lukittuja paikkoja Ota yhteyttä kysyäksesi lisää) Pelihuoneita voisi verrata tavallisiin huoneisiin kotonasi, sillä poikkeuksella että ovi on lukossa. Voit kuitenkin aina poistua omin avuin huoneesta varauloskäyntiä käyttämällä.
Millä kielillä peliä voi pelata?
Pelejämme voi pelata sekä suomen että englannin kielellä. Ohjeistus sekä vihjeet voidaan antaa jommalla kummalla kielellä ryhmän toivomuksen mukaan. Pelissä olevat tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi.

Pelisäännöt

Aikaraja 60 minuuttia
Jos aikasi loppuu, peli päättyy ja pelinvalvoja päästää teidät pakohuoneesta ulos.
Ei huijausta
Mikäli havaitsemme sinun käyttävän omia työkaluja tai mobiililaitteitasi, pelinvalvojalla on oikeus keskeyttää peli.
Ei voimaa!
Escape room-pelissä ei tarvitse käyttää voimaa, joten pyydämme olemaan käyttämättä voimaa yrittäessäsi suorittaa tehtävää tai avata jotakin esinettä, sillä ne voivat mennä rikki. Seuraavien pelaajien on myös mukavampi pelata peliä, jossa ei esiinny rikkinäisiä esineitä!
Pyydä vihjeitä
Jotta pääsisit pakenemaan ajoissa, saatat tarvita vinkkejä. Pelissä on käytettävissä tietty määrä vihjeitä, joita voit pyytää pelinvalvojalta jos olette jumissa ettekä pääse eteenpäin. Vain hyvin pieni osa läpäisee pelin kokonaan ilman vihjeitä.
Älä spoilaa
Kun peli on ohi, ole kiltti äläkä puhu huoneen tapahtumista jos aulatilassa on muita pelaajia, ettet pilaa heidän pelikokemustaan.
Ei alkoholia
Pelinvalvojalla on oikeus peruuttaa peli, mikäli pelaajat ovat selvästi päihteiden vaikutuksen alaisena. Tässä tapauksessa pelistä laskutetaan täysi hinta.
Ole ajoissa!
Pyydämme pelaajia saapumaan paikalle 10 minuuttia ennen pakohuonepelin alkua, jotta voimme alustaa pelin pelaajille ja aloittaa sen ajallaan. Mikäli tulet myöhässä, saatamme joutua vähentämään peliaikaasi.

Varausehdot

Tekemällä varauksen loppuun hyväksyt samalla alla olevat varausehdot.

Varauksen muuttaminen tai peruminen

– Varaus perutaan soittamalla tai sähköpostitse.
– Välttääksenne peruutusmaksun, varaus on peruttava VÄH. 24 h ENNEN VARAUSTA (jos perutaan vain yksi peli), 2-4 pelin peruutus väh. 7 vrk ennen pelejä, 5-7 pelin peruutukset väh. 14 vrk ennen.
– Peruuttamattomasta tai myöhässä perutusta varauksesta veloitamme 100€/peli
– Pelaajamäärän muutoksista ei tarvitse ilmoittaa, ellei kysessä ole usean pelin varaus ja merkittävä muutos.

Sääntöjen rikkominen

Pelinvalvojalla on oikeus keskeyttää peli, mikäli ette noudata pelin sääntöjä. Pidätämme itsellämme oikeuden vaatia korvausta tilojen, esineiden ja laitteiden tahallisesta vahingoittamisesta.

Pelinvalvojalla on oikeus olla päästämättä pelihuoneeseen päihtyneitä henkilöitä, tässä tapauksessa maksaa asiakas pelistä silti täyden hinnan.

Tietojen oikeellisuus

Tekemällä varauksen sitoudut antamaan pyydetyt yhteystiedot varausta varten. Tietojen ollessa puuttelliset tai väärät, pidätämme oikeuden mitätöidä varaus.

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Rekisterinpitäjä
EXITE Oy (2780749-6)
Katajanokankatu 4 A 17, 00160 Helsinki

Rekisteriasioista vastaava henkilö
Aleksi Jokela
info(a)exite.fi

Rekisterin nimi: EXITEn asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme liiketoiminnan harjoittamisessa, tietoja tarvitaan asiakassuhteen hoitamisessa, varausten käsittelyssä sekä palveluiden toteuttamisessa. Tietoja voidaan käyttää yrityksen toiminnan kehittämiseen ja tilastolliseen analyysiin. Uutiskirjeen tilaajien tietoja (sähköpostiosoitetta) käytetään myös suoramarkkinointiin. Palveluidemme toteuttaminen ja varausten tekeminen edellyttää henkilötietojen käsittelyä, ja ilman niitä ei asiakassuhdetta tai palvelua ole mahdollista totauttaa. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja käytetään suoramarkkinointiin, mikäli asiakas on tilannut uutiskirjeemme.

Rekisterin sisältämät tiedot
Pelin varauksessa tallennettavat tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Tiedot käsitellyistä tilauksista ja varauksista

Uutiskirjeen tilauksessa talennettavat tiedot:
sähköpostiosoite

Rekisterin suojaus ja säilytyspaikka
Rekisteri sijaitsee palvelimella, joka on suojattu palomuurein ja sen käyttö vaatii henkilökohtaisen käyttäjäoikeuden, käyttäjätunnuksen sekä salasanan, käyttäjäoikeuksia hallinnoi rekisterin pitäjä ja tietoturvavastaava. Rekisterin henkilötietoja pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville siten kuin tässä tietosuojaselosteessa on esitetty.

Tietojen luovutus
Rekisterin sisältämiä tietoja käyttää pääsääntöisesti henkilökuntamme varausten käsittelyn ja palveluiden toteuttamisen yhteydessä. Palveluiden toteuttamiseksi ja sopimusehtojen henkilötietoja voidaan luovuttaa ulkopuolisille palveluntarjoajille vain siinä laajuudessa kuin on tarpeen, huolehtien samalla että tietojesi luottamuksellisuus säilyy. Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Henkilötietoja siirrettäessä varmistetaan, että siirto tapahtuu EU:n komission antaman tietosuojan riittävyyttä koskevan päätöksen mukaisesti. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle kolmansiin maihin.

Tietojen säilytysaika
Henkilötiedot hävitetään henkilötietolain mukaan, kun niiden säilyttämisen oikeudellinen peruste lakkaa tai niin kauan, kunnes niitä ei enää tarvita tilausten käsittelyssä, taikka sopimusrikkomusten tai reklamaatioasioiden hoitamisessa.

Rekisteröidyn oikeus tietoihin
Oikeus pyytää tietojen poistamista rekisteristä:
Rekisteröityneen henkilötiedot poistetaan rekisteristä käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Oikeus tarkastaa tietojen virheellisyys:
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa ja tarvittaessa saada korjattua mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Rekisterin henkilöllä on oikeus muutoksiin niissä tiedoissa, jotka hänestä on kirjattu virheellisesti rekisteriin.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen:
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista, tässä tapauksessa emme välttämättä voi taata palvelun toteutumista.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle:
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaiselle epäillessään tietosuoja-asetusten rikkomista.